Kenniscentrum › Kenniscentrum Verloskunde
Patiëntenfolders

Kenniscentrum Verloskunde


Medische informatie

Deze website is gemaakt om u te informeren over zwangerschap, bevalling, en de service die de zorgverleners van het Slingeland Ziekenhuis u kunnen bieden.
Dit kenniscentrum is een onderdeel van de website van het Slingeland Ziekenhuis waarop u alle informatie over het ziekenhuis en andere specialismen kunt vinden. De informatie op het kenniscentrum wordt regelmatig bijgewerkt. De aandoeningen en behandeligen zijn eenvoudig beschreven en proberen u een houvast te geven in de enorme hoeveelheid informatie die het internet biedt.

Blog

Voor het blog schrijven zorgprofessionals die betrokken zijn bij de polikliniek Verloskunde over hun ervaringen, nieuwe ontwikkelingen, statistieken en opvallende nieuwtjes. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt. U kunt altijd een reactie achterlaten.

Forum

Het forum is een platform waar patiënten en zorgverleners elkaar kunnen vinden. Patiënten kunnen hier hun ervaringen delen met elkaar, reageren en vragen stellen. Het geeft de zorgverleners de mogelijkheid om naar u te luisteren en te leren. Daarnaast steunt het patiënten en hun naasten om verhalen van anderen te lezen en met lotgenoten in contact te komen.

De polikliniek Verloskunde is bereikbaar via telefoonnummer: (0314) 32 93 33. U volgt routenummer 4 in het ziekenhuis om bij de polikliniek Verloskunde te komen.

Het Slingeland Ziekenhuis heeft het  WHO/UNICEF borstvoedingscertificaatDeel deze pagina: