Blog › Recente reacties

Recente reacties

Stichting MeeleefGezin heeft gereageerd op Poli Netwerkzorg Kwetsbare Zwangeren

Vrijdag, 29 December 2017 om 22:34 - #1

Stichting MeeleefGezin heeft een concept ontwikkeld voor de doelgroep kwetsbare zwangeren (niet LVB) vanuit de IMH GGZ-ervaring met deze doelgroep. In de omgeving van Doesburg en in Arnhem hebben we nog enkele goed gescreende en getrainde meeleefgezinnen die graag steun bieden aan kwetsbare zwangeren en- -als er een klik ontstaat- deel kunnen blijven uitmaken van hun netwerk.We matchen fijnmazig op basis van wensen, verwachtingen en mogelijkheden.Graag word ik uitgenodigd voor een gesprek of zo mogelijk een presentatie van het concept.Voor meer informatie onze recent vernieuwde website: www.meeleefgezin.nlFemke van Trier, directeur Stichting MeeleefGezin, IMH specialistT: 0624712494E: info@meeleefgezin.nl

Anoniem heeft gereageerd op Stem ZwApp naar de overwinning

Woensdag, 23 September 2015 om 14:53 - #1

Tot app.Goede betrouwbare informatie makkelijker iedereen toegankelijk.

Anoniem heeft gereageerd op Baringshoudingen

Maandag, 17 November 2014 om 10:26 - #3

Geweldig om te lezen dat jullie zelf een REDTENTEVENT hebben gehad in jullie ziekenhuis. Goed voor moeders en hun baby's! Kijk ook eens naar het komende unieke symposium over moederschap: Zie http://www.scem.nl/evenement/482-moederschap-in-het-licht.html wat op 5-2-2015 wordt gehouden in Maarssen. Schrijf je in en geef het door!

Anoniem heeft gereageerd op Zwangerschapscursussen in Slingeland Ziekenhuis

Maandag, 22 September 2014 om 08:43 - #4

We zullen via de email contact met u opnemen. M.v.g. Webredactie Slingeland Ziekenhuis

Anoniem heeft gereageerd op Zwangerschapscursussen in Slingeland Ziekenhuis

Vrijdag, 22 Augustus 2014 om 16:50 - #3

Is het mogelijk het onderzoek van Marieke Peulens, verloskundige, te lezen en/of te ontvangen? Ik ben erg benieuwd hiernaar en zou graag een reactie hieromtrent ontvangen. Alvast bedankt.