BlogRecente blogs › Stem ZwApp naar de overwinning

Stem ZwApp naar de overwinning

Nominatie Accenture Innovation Awards

LS, webredactie

Dinsdag, 15 September 2015

Sinds kort staat onze app voor zwangeren, de ZwApp ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2015. Om de Publieksprijs in de wacht te slepen heeft  de ZwApp zoveel mogelijk stemmen nodig!  We vragen jullie om je stem uit te brengen via de website. Dit kan door te stemmen met je profiel van LinkedIn, Twitter- en Facebook. (Er wordt geen bericht op jouw pagina geplaatst, het profiel dient ter controle wie er al heeft gestemd).
ZwApp is genomineerd voor de publieksprijs.

https://innovation-awards.nl/concept/zwapp-zorg-voor-het-meest-kostbare/

Over de Innovation Awards

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year.
Op 30 oktober is de uitreiking van de Awards in De Fabrique in Utrecht. Tijdens deze finale reiken de vakjury’s de Blauwe Tulpen, Groene Tulp, Publieksprijs en de Innovator of the Year award uit.

ZwApp

ZwApp is een mobiel zorgconcept dat onzekerheid bij de aanstaande moeder over haar zwangerschap wil reduceren. Bijzonder is dat afhankelijk van jouw medische profiel, op gepaste momenten de voor jou relevante informatie ontvangt. Een te kleine of te grote baby, een eerdere bevalling met een keizersnede of een hoge BMI: de app geeft dan extra informatie die past bij deze omstandigheden. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van verschillende zorgpaden met relevante informatie, opgesteld door de medische beroepsgroep. Het ziekenhuis kan daarnaast ook eigen berichten sturen. Een aanstaande moeder kan op haar beurt weer zaken als bloeddruk en gewicht bijhouden, om later te bespreken met de verloskundige. Heel leuk is de mogelijkheid om het geluid van het hartje, foto’s en het eerste leven voor altijd op te slaan. ZwApp is een unieke en moderne oplossing, die past in het streven de kwaliteit van ervaren zorg voor het individu te verbeteren en de zorg betaalbaar te houden.
De app is ontwikkeld door Synappz Medical Apps en het Slingeland Ziekenhuis voor het Verloskundig Samenwerkingsverband De Slinge, en kan per ziekenhuis of VSV in stijl en content worden aangepast.

ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Stem ZwApp naar de overwinning

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)